Wie ben ik?

De naam De Aarde past uitstekend bij wat ik te bieden heb. Met beide benen op de grond ervaren wat er is. Geen gecompliceerde methode, geen ingewikkelde theorie. Maar je overgeven aan dat wat er in je leeft. Ik help je los te komen uit je patroon en te zien en voelen wat van wezenlijk belang is.

Ik kies bewust voor een ruime tijdsetting in mijn cursussen en behandelingen. Zodat er echt tijd is om aandacht te geven aan ieder mens.

Ik vind het belangrijk dat het gesprek en wat je daarin ervaart toepasbaar zijn in je lijf en in je leven. Je zélf laten voelen en beseffen waar het hapert en wat dat vraagt, levert meer op dan dat ik je pasklare antwoorden geef.

Samen zoeken en samen onderzoeken biedt ontzettend veel ruimte. Ik geloof dat ieder antwoord in jezelf te vinden is. Ook al is het misschien op dit moment (nog) afgedekt, ontkend of anderszins niet aanwezig in het hier en nu.

 

 

 

Kennis, ervaring, intuïtie

Mijn levenservaring en werkervaring als psychiatrisch verpleegkundige, wijkverpleegkundige en levenscoach vormen een stevige basis van kennis. Mijn intuïtieve weten is de andere basis van waaruit ik erken en herken wat er nodig lijkt te zijn.

Reiki; Nu alweer zo’n 30 jaar geleden kwam Reiki in mijn leven. Inmiddels ben ik ruim 20 jaar Reiki master. Nog steeds is het een enorm geschenk waarmee ik graag werk.

Focussen; Bij het Focus centrum in Den Haag heb ik alle graden in het lichaamsgericht Focussen al enige jaren geleden doorlopen. Het is een fantastisch middel om de verbinding tussen cognitie en gevoel te maken en om te zetten.

 Familie opstellingen; bij psychiater Margreet Slee  heb ik het leren geven van Familie opstellingen doorlopen en vormgegeven in de weekenden voor therapeuten. Wat een opluchting dat dit er is! Familielijnen ervaren en losmaken; jezelf vrij maken van de onzichtbare, maar oh zo voelbare koorden die er binnen families zijn.

Levenscoach: in 2014 heb ik een hbo-opleiding tot levenscoach afgerond. Hierdoor hebben de verschillende technieken rondom traumaverwerking en coach-gesprekken voeren een stevige grondslag gekregen.