Reviews  

Hieronder kun je reviews lezen van cliënten. Ze vertellen over hun ervaringen.  

”Ik kwam bij Antoinette met hevige angst en paniek klachten, waarbij ik mij op zowel een fysiek als emotioneel niveau niet sterk voelde. Antoinette heeft de tijd genomen mij en mijn verhaal te leren kennen. Er is ruimte om te voelen en te zijn, wat ik als erg helend heb ervaren. De combinatie van I.E.M.T., Reiki en de fijne gesprekken is krachtig. Op meerdere niveaus wordt er gekeken en gevoeld, waardoor ik dieper en sneller bij de kern van mijn klachten ben gekomen. Waar in het verleden een psycholoog mij vooral tools heeft gegeven voor symptoombestrijding, heb ik met Antoinette een diepere laag mogen aanwakkeren, wat mij veel meer houvast en antwoorden heeft gegeven. Hierdoor voel ik mij rustiger, meer gegrond en mijn klachten zijn sterk afgenomen. In een veilige en rustige omgeving heeft Antoinette mij geholpen veel dingen energetisch op te schonen, en dat brengt weer ruimte voor licht, positiviteit en kalmte!”

Margje

Antoinette geeft je een veilige en warme plek om jezelf te ontdekken en uit te pluizen. Ik ervaar de coaching als prettig en merk dat ik mooie stappen vooruitga. Elke sessie is een geheel nieuwe ervaring. zowel bij positieve als negatieve emoties, is Antoinette ervoor je. En geeft ze je het gevoel dat het oke is en het goed komt. Ik vind het een prettige manier om aan mezelf te werken en een grote toevoeging in mijn zelf ontwikkeling.

Lisa

Op aanraden van een vriendin kwam ik terecht bij Antoinette. Ik had nog nooit eerder gepraat (laat staan ‘gevoeld’), dus met gezonde spanning stapte ik de praktijk binnen. Hier voelde ik veiligheid, warmte en oprechte interesse. Hierdoor kon ik gemakkelijk mijn verhaal vertellen en me openstellen. Ik vind het fijn dat het voelen wordt afgewisseld met nuchtere adviezen en humor. De reikibehandeling is de kers op de taart waardoor ik altijd rustig en met een fijn gevoel naar huis ga! 

Ingrid

”Soms komt een mens dingen tegen op het levenspad die vragen op roepen: waarom?, wie ben ik eigenlijk?, wie wil ik zijn?

Ik ben daarmee (verder) aan de slag gegaan. Antoinette kende ik al van een vorige cursus. Het beeld wat ik daar van had, kwam ook nu weer uit. Antoinette weet op een warme, liefdevolle en inspirerende wijze mij te begeleiden naar het doel waarvoor ik kwam. Door haar aanpak heb ik het gevoel dat ik veel beter mijn mogelijkheden leer kennen en daar dus meer uithaal! Ik gun dit iedereen!”

Geert

Puur, naar de kern en realistisch blijven kijken. Antoinette weet telkens weer mijn juiste snaar te vinden, door haar luister-kracht en de rake vragen die ze stelt. Met zachte aandacht naar datgeen wat er leeft in mij.

Ik blijf vertellen, en zij is er, volledig afgestemd op de ander. Antoinette voelt met me mee en blijft tegelijkertijd op afstand. De antwoorden komen uit MeZelf, door de prachtige stiltes die O zo veel inzichten geven.

De reiki is als de kers 🍒 op de taart, hetgeen wat gezegd is, wordt dan geïntegreerd. Even niet praten en alleen maar voelen, zo waardevol om dat dan mee naar huis te nemen!

En ik heb een hele bijzondere grote opstelling mogen ontvangen! Na verschillende 1 op 1 sessies kon er op onderbewust niveau super veel aangekeken en geheeld worden.

En in al die processen ondersteund Antoinette je en brengt ze je terug naar JeZelf! JE WARE KERN❤️!

Anne,

Antoinette is een warm mens met veel inzicht, kennis en ervaring. Ze staat met beide benen op de grond en heeft een bijzondere connectie met “boven”.

Omdat ze intuïtief te werk gaat komt het snel tot de kern. Ze creëert een veilige space, waar binnen het makkelijk is om alles op tafel te leggen. Daarin ervaar ik veel ruimte voor mijn eigen gevoel en beleving.  Alsof we er samen naar kijken. Vaak komen er onverwachts dingen naar voren, waar we mee aan de slag kunnen (bijvoorbeeld met IEMT, wat voor mij erg effectief is). Ik heb de afgelopen jaren Reiki, familieopstellingen, coachingsgesprekken en IEMT bij haar gedaan. Het heeft mij veel  gebracht, het helen van trauma’s en oude pijnstukken, inzicht in mijzelf en in familiepatronen, het ervaren van een verbinding met “boven” en de connectie met wie ik in de kern ben. Ik heb veel verschillende coaches bezocht en therapievormen gedaan. Antoinette staat voor mij in een klasse apart. Ik ben erg dankbaar voor wat ze mij gebracht heeft. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Bart