Familie opstellingen

Familie-opstellingen zijn fascinerend en boeiend. Iedereen die hieraan heeft deelgenomen zal dit beamen.

Het verandert je kijk op de mens en op jezelf. Het is vaak de missende sleutel bij innerlijke processen die zich moeilijk laten pakken. Het kijken/doorvoelen van je familie en wat dit in en met je doet roept voor velen weerstand op. Toch geeft dat nu juist wel aan dat er iets ligt wat nog niet opgelost is.

Niet alleen de bagage die jij mee hebt gekregen in het leven is belangrijk, maar ook de bagage die in je ouders en voorouders verscholen ligt. Door middel van familieopstellingen kun je dit patroon zien, voelen, beleven maar vooral de lijnen die ook jou vasthouden ontstrengelen en doorbreken. Het bekijken, doorvoelen en verhelderen van dat wat er ligt, gebeurt vanzelf als jij jezelf de ruimte geeft je te verbinden met jouw hartewens.

Wanneer je nog niet eerder deel hebt genomen aan familieopstellingen dan is het fijn je voor beide dagen in te schrijven( maar niet verplicht). Niet iedereen komt de eerste dag aan de beurt om een eigen familie-opstelling uit te werken. Maar ook als representant in de opstelling van een ander kun je ervaren dat deze rol je niet voor niets is toebedeeld, en gaat jouw deel mee leven.

Wanneer je 2x deel neemt aan de dag familieopstellingen kom je, als je dat wil, ook altijd aan de beurt voor een eigen opstelling. Deelnemen, aanschouwen en beleven maakt ook helder wat er bij jou ligt.

Regelmatig wordt er wel een dag familie-opstellingen gepland. Kijk in de agenda voor de eerstvolgende dag.

Kosten € 95,- per dag inclusief lunch